ANYCUBIC SKOLETILBUD

 

10 x Mega Zero 2.0

1 x Chiron

50 kg. FILAMENT

Leveret og installeret

35.000,- eks moms

 

Hos Anycubic er vi meget bevidste om fordelen ved 3D print i et skolemiljø. Men hvor de fleste skoler køber 1-5 printere fordi prisen er høj, tilbyder vi en løsning hvor skolen får 11 printere som en start pakke.

Hvorfor skal skolen have SÅ mange printere?
Det skal de fordi eleverne skal have mulighed for, at printe de designs de laver. Er der mellem 1 og 5 printere på skolen, vil det tage en evighed.

Anycubic Mega Zero 2.0 er den perfekte skoleprinter, fordi den er simpel, arbejdsom og af høj kvalitet. Elever vil selv kunne indstille og anvende printeren, og vild derfor være mindre afhængige af underviseren. Mega Zero 2.0 kan printe med de fleste plasttyper, og kan derfor også printe TPU til flexible opgaver. Derudover har den en magnetisk flexplade, som gør det nemt og hurtigt at fjerne printet fra pladen.

 

Anycubic Chiron er den perfekte printer til underviseren. Skal der printes undervisnings materialer, eller skal eleverne have lavet en større opgave, vil Chiron være det eneste rigtige valg. Også Anycubic Chiron kan printe med de fleste typer plast materialer.

Vi leverer en samlet pakke med rigeligt filament i forskellige farver. Du vælger om det skal være PLA, PETG eller TPU. Vi kan sagtens sammensætte en blanding.

 

Hele pakken er naturligvis leveret og installeret, så I blot skal tænke på at få gang i kreativiteten hos eleverne.

Ønsker I en generel introduktion til brug og vedligehold, kan vi lave en aftale om undervisning.

KONTAKT OS FOR ET TILBUD I DAG